[Hjemme] [Inspirasjon] [Tips og gjenbruk] [Smakfulle oppskrifter] [Konkurranser]

tirsdag 25. oktober 2011

Kjøpefest og pinnenytt

Ny årstid (gammelt nytt nå da men) + nye impulser = shoppingtime. Gikk på en liten smell i dag, så nå kommer det snart nytt stash på løpende (blogg)bånd :P

Ny pute fra Åhléns, lykt og lys fra Kremmerhuset, skinn fra Living
Av en eller annen grunn pleier kjøpefesten å vedvare fra starten av sesongen og helt til neste sesong. Det ene tar det andre og med det triller årstidene seg avgårde som dominobrikker, i form av lystbetont interiør. Fargene og luktene utendørs appellerer til iveren etter å sikre seg en solid fangst, som kan bidra til økt hjemmehygge og innekos. (Kooooz, vettu). Dette fører selvsagt til at man kan tituelere seg materialist (uten sidestykke).
Derfor er ikke denne gjenbrukstendensen vi har sett mye til de siste par årene helt på jordet. Ikke bare er det snilt mot naturen å ta i bruk de samme materialene om igjen, gjerne med en ny vri, men det er også skikkelig stilig. Blander du gammelt med nytt får du en særegen og kul stil.

Den gamle fruktkassen til onkel Herman og det avskallete skapet til ho mor, kan for eksempel vekke sjarmen til live i hjemmet ditt.Eller så fikser du biffen sjæl med noen pinner fra skauen!

Undertegnede har for eksempel laget et smykkeoppheng av naturskatter. Alt du trenger er en rekke pinner av ulik størrelse, hyssing og saks, samt litt tålmodighet.

Har før, under og bedre etter bilder et eller annet sted, men ikke her, så nå vises kun det fasjonable resultatet. Tar i mot bestillinger på løpende bånd, still deg i kø *knegg* ;-)

Dette kunstverket henger på soverommet, som for øvrig skal pimpes opp ytterligere i morra den dag! :-)

Nattinatt

2 kommentarer:

  1. Very clever! Stille ut smykkene isteden for å gjemme dem i en eske.

    SvarSlett
  2. Thanx, ja så vet man hva man har lissom, enklere å finne fram enn når det ligger i en haug i et skrin osv. Vet av erfaring :p

    SvarSlett