[Hjemme] [Inspirasjon] [Tips og gjenbruk] [Smakfulle oppskrifter] [Konkurranser]

fredag 23. mars 2012

Inspirasjon: vil ha utendørs!

Fredag og snill sol på himmelen i dag - det er en bra start på helgen! Jeg fikk meg i hvert fall en stOr is som jeg nøt i det fri i dag. Uteliv er herlig når sola varmer og mer av det skal det bli framover. Jeg ser spesielt fram til egen hageidyll, men det mangler litt stash der ute for at lykken skal bli fullkommen.

Visse ting må på plass. Noen primærbehov, andre detaljbehov. Begge deler like viktig spør du meg ;-) Det holder nemlig ikke bare med en monstergrill, et lavt pallebord og noen harde stoler. Nei, her må det pimpes! Gode sitte- og liggeplasser, bord i behagelig høyde, blomsterkrakker og hyller, utelamper og masse planter er det jeg ønsker meg nå. Sånt koster. Men det går jo an å lage seg en ønskeliste for det ? Norsk tipping tar vel den berømte telefonen nettopp til meg i morra, og da er det jo fint at jeg på forhånd har sett meg ut noen herlige ting som skal handles inn. Og så snart millionene er på bok er det bare å begynne å dra kortet - can´t wait ;) (Jada jada, jeg skal gi mitt bidrag til de trengende osv, men litt ego må man få lov til å være).

Kanskje du ser noe du liker?
Bohus

Plantasjen


Plantasjen3 kommentarer:

 1. Her var det mye fint!!
  Ah, det er så deilig med SOL, og det blir så grønt og fint!:) Og kreativiteten sprudler.
  Vi skal opparbeide hage og uteplass selv i år, blir så gøy!

  God helg til deg :)

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelige kommentarer hos meg! Og takk for denne inspirasjonen, kunne tenkt meg ca. ALT:-) God helg!

  SvarSlett
 3. Her kunne eg tenkt meg alt til å pynte med ute,så masse fine ting:)Herlig tid når ein kan bruke terasse og hage og kose seg ute!
  Ønske deg ein fin søndag!
  Fine blogg du har,la meg til som følger eg:)

  SvarSlett