[Hjemme] [Inspirasjon] [Tips og gjenbruk] [Smakfulle oppskrifter] [Konkurranser]

mandag 19. mars 2012

Konkurranse: Øyeblikk - stilleben

Et øyeblikk varer kun en veldig kort stund her på jorda. Men hvis du fotograferer det til hukommelsen din kan det vare for evig. Noen øyeblikk huskes ekstra godt fordi de betyr mye for en, eller fordi det har vært en spesiell lukt i tilknytning til øyeblikket. Bildet under her husker jeg både i hodet og i "nesa", fordi blomstene på bordet duftet så friskt, og de minner meg om salget av leiligheten jeg flyttet fra i høst.

Jentene bak bloggen Øyeblikk utfordrer nå til en stilleben konkurranse. Sjekk ut flere bidrag ved å klikke på linken under :)

 


Her er mitt bidrag. 
Stilleben


Bildet viser speilet som hang på veggen i stua der jeg bodde for noen måneder siden. Leiligheten var klargjort til visning og spenningen var stor.Tiden stod litt stille på en måte.

Her er nærbilde av blomstene forresten.Ha en fin tirsdag :-)


3 kommentarer:

 1. Nydelig bidrag. Kjenner til stemningen av forventning, nervøsitet og følelsen av noe nytt ved salg. Du har formidlet det godt ved det første bildet. :)

  Lykke til fra Huldra :)

  SvarSlett
 2. FIN STEMNING I DISSE BILDENE!
  Takk for din kommentar, visst er det noe eget med disse vårtegnene som blomster er, så artig att dine krokuser har kommet opp hos deg. I min hage er de bare små spyd ennå.

  SvarSlett
 3. To flotte bilder. Likte veldig godt ramma rundt speilet ditt
  Ønsker deg en flott dag og masse lykke til i utfordringen
  Klem Tonje

  SvarSlett