[Hjemme] [Inspirasjon] [Tips og gjenbruk] [Smakfulle oppskrifter] [Konkurranser]

torsdag 29. mars 2012

Sofakroken inviterer gåsunger til bords

Endelig kom det gåsunger i hus! Snuppa og jeg tok oss en liten rusletur inn i naboskogen i går, og gjorde gåsungenes separasjon fra treet sitt kort og brutalt med spikkekniv. Det er stas å se hvor fort de springer ut og vokser seg store og buskete. God vårstemning med gjess. Disse hveser i hvert fall ikke like mye som sine navnebrødre med nebb... Eneste som hveser på sofabordet nå er den lille kaninen - når den er sulten. Og da sender den lange blikk mot kyllingen, men kommer straks på at den er veggis, og dessuten spiser man ikke opp vennene sine.

Det er altså bare bittelitt påskepynt som har sneket seg diskret inn her nå. De gule påskebidragene hjemme er det småen som står for. Bilde kommer når det nærmer seg påske. Vi må ikke gå lei før høytiden setter inn ;-) Det er jo allerede store rabatter på påskepynt i butikkene, litt merkelig. Hvor tidlig handler egentlig folk inn til jul, påske o.l.? Det kommer jo alltid på salg før feiringa starter ;p Men noen liker vel å være tidlig ute, hehe.

Fuglen skjuler en høyttaler, kremt ;)
                                           

Gleeeder meg til å nyte mitt første kolibriegg (av mange) igjen, Har klart å holde meg i skinnet så langt, nemlig B-) Når det gjelder øvrig godis så er man ikke like disiplinert dessverre... Er det ikke 5 om dagen de anbefaler? ;) I morgen er det jo uansett fredag og påskeferie, så da er nesten alt lov, hurra!


3 kommentarer:

 1. haha ja det er jo skönnt å lese att andre har det nesten som en selv, kremt - godiset.

  Så underbart fint du gjort med riset där i stuen, og veldig fint med fargene... (drömmer meg bort)
  Har ikke så fine möbler, som jeg liker så gott som dine ... Ja det beror på att vi har arvet noen av de vi har. Det er ikke aktuellt å bytte de ut ennå da de er i alldeles for bra kondisjon ennå. (Dessverre)
  Ha en kjempefin påskefeiring!

  SvarSlett
 2. Så koselig med gåsunger :-) Her i huset har vi "kattlabber" dvs stadiet før de blir gule. Mannen er dessverre allergisk mot dem når de blir gule

  God helg

  Lottemora

  SvarSlett
 3. Må ut å plukke gåsunger jeg også ser jeg, så koselig til påske :))

  Ha ei fin helg :))

  SvarSlett