[Hjemme] [Inspirasjon] [Tips og gjenbruk] [Smakfulle oppskrifter] [Konkurranser]

fredag 20. april 2012

Drømmer om turkis... ~inspirasjon ~ bilderas

Endelig helg, og denne helgen skal bli spesiell. Snart drar jeg avgårde til sydligere strøk. Mon tro hva slags interiør som gjemmer seg der ;-) Én ting som er sikkert er at jeg kommer til å lete etter turkise ting. Jeg lengter etter turkist hav - allitid! Derfor burde det være på sin plass å ha litt flere turkise ting rundt seg. Ikke 80-talls knæsj turkis, men dus turkis.

Fins det vakrere utsikt enn en langstrakt strand med hav, palmer og fjell så langt øyet kan se...? Det er i hvert fall en av de utsiktene jeg forestiller meg hvis humøret trenger et løft ;)


Nå trenger man riktig nok ikke fly jorda rundt for å finne turkise ting, det holder fint med litt norsk nettshopping! Her er noen herlige nyheter som står på ønskelista:

VÅRNYTT FRA INDISKA <3

HERLIG RUND HYLLE FRA BLOOMINGVILLE OG RIMELIG LEKKERBISKEN FRA IKEASJARMIG SKAP FRA NORDAL/LUNE HJEM
TØFF HYLLE FRA NORDAL/LUNE HJEMVERDENS TØFFESTE BORDVIFTE?? (LUNE HJEM)

Og litt herlig turkis interiør...


Nydelig sengetøy fra HM
Fra Kremmerhuset
5 kommentarer:

 1. Nydelige inspirasjons bilder,den turkise fargen i mange nyanser er så lekker:)må snart få skaffa meg litt i den fargen..
  Ønsker deg ei fin helg!

  SvarSlett
 2. Hei!

  Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg! :) Det møblesettet ble kjøpt for noen år siden, men mener det er fra Miljøgården.
  Ønsker deg en flott helg! :)

  SvarSlett
 3. Jeg liker også turkis:-) Mange flotte bilder du har funnet!
  Og så ønsker jeg deg en riktig god ferie sydover!
  Klem Ingrid

  SvarSlett
 4. Turkis er en favoritt farve her også om sommeren.Flotte de gardinene fra indiska Ønsker deg en flott tur sydover, her blir det også sydligere strøk tyrkia om litt. Klem fra Tone

  SvarSlett
 5. Så fine bilder og god inspirasjon!
  God ferie

  SvarSlett