[Hjemme] [Inspirasjon] [Tips og gjenbruk] [Smakfulle oppskrifter] [Konkurranser]

lørdag 29. oktober 2011

Kjøkkenbilder del 1

I og med at det stort sett er pappesker, rot og ymse rariteter i hver eneste krik og krok her, kommer bildene av kåken litt sånn etter hvert ;P Kunne egentlig hatt en sånn "bak kulissene" blogg nå, for å vise hvordan det egentlig ser ut når man ikke tar bilder ;) Men men. Kanskje en anna gang!

Her er i hvert fall noen bilder av kjøkkenet og denne gangen får dere kun se halve kjøkkenet fordi det er en smule rotete i den andre enden (spisehjørnet + kroken bak, sistnevnte = pappeske krok nå...)

Kjøkkenet er fra Drømmekjøkken, fargen på veggen (synes vel ikke så godt her) er chi og fargen i taket er bomull. Legg merke til "Chocolat suchard" boksen på benken (nærbilde lenger ned). Dette er den gjenstanden og arvegodset jeg er MEST fornøyd med at gubben dro med inn i hus! :-D Makan til smak, om enn noe tilfeldig! ;)  1 kommentar:

  1. Jeg tror vi faktisk har nøyaktig samme kjøkkeninnredning, bortsett fra fargen! Formen stemmer, håndtakene, utfresning, ventilatorhetta, alt...Vår variant er i mørk kirsebær, ikke vårt valg altså, var sånn da vi flyttet inn... Men innredninga er av godgod kvalitet. Fikk lyst til å male den hvit nå da...

    SvarSlett