[Hjemme] [Inspirasjon] [Tips og gjenbruk] [Smakfulle oppskrifter] [Konkurranser]

søndag 23. oktober 2011

Ode til soveromsveggene

Det foregår for øyeblikket organisering på høyt nivå på the master bedroom nå! (Tok meg bare en liten 4-5 timers pause pga middag, tv, sjokkis og sånn...) Mengder av klær skal praktisk fordeles i trådkurvhyller, inni skap og på hengeplass i skapet. Er meget godt i gang, men det ligger klær utover hele senga (pent bretta og sortert vel og merke, det bare venter på et GO for ombordsstiging i skapet).

Men jeg skjønner jo at det hadde vært praktisk med en smukk kommode der også. Det er alltid greit å ha en plass å oppbevare smukke detaljer, som bilderammer, smykkeskrin, en bokstav eller fem osv :D Har funnet noen fine som dere kan få se bilder av i morra ;)

Fargen på soveromsveggene var tidligere skarp pissgul (ala 90-tallet), kombinert med en lite innbydende rød bord. Dette ble fjerna. Den nye fargen på veggene og de innebygde skapene ble i stedet for himmelblå. Det er utrolig vanskelig å velge farge til veggen, og den himmelblå fargen ble noe mer lyseblå enn forventa :-/ Men men. Det frister ikke å gå løs på veggene igjen med det første :P Blått skal uansett være en bra farge å ha på soverommet, så vi får bare leve med det inntil videre. Bedre enn den gamle gulfargen i hvert fall (bilder før og etter rehab av soverommet kommer en anna dag).


Fargene som får lov til å regjere sammen med de himmelblå veggene er følgende: 

sand, sjokolade, lysebrun


chi (hvit), krem, vanilje

industrigrå
--------------------->Som pynt på veggen kunne jeg tenke meg et lerretsbilde (legg merke til at jeg skriver jeg... Skal legge fram forslaget for gubben etter hvert :p) Sjekk ut www.photowall.no for mange fristelser til veggen.

Gråtoner:

Full Moon Close Up

Feather

Concrete Wall

Buonarroti, Michelangelo - Creation of Adam

Bird Forest - BeigeNå er det straks på tide å legge seg her. Ny uke, nye muligheter og ikke minst -  nye interiørdrømmer venter i morra. På gjensyn.

2 kommentarer:

  1. Blått og brunt går veldig fint sammen. Jeg solgte mye gråblå toner til soverom, og en kontrastvegg i sjokoladebrunt blir bare lekkert.

    SvarSlett
  2. Godt å høre ;) Synes selv det er veldig fint sammen så spørs nok om ikke den ene veggen blir preget av en del brunt! Mmm sjokolade... :o

    SvarSlett