[Hjemme] [Inspirasjon] [Tips og gjenbruk] [Smakfulle oppskrifter] [Konkurranser]

fredag 21. oktober 2011

Tiden står stille

... i hvert fall inntil jeg finner det midlertidige "lure" stedet jeg har lagt batteriene.
Eller til en av oss husker å kjøpe batterier.

Sikla på denne klokka en stund og nå henger den endelig på veggen :-) Med en omkrets på 92 cm burde det være håp selv for oss nærsynte å se hva uret viser. Jeg lurer virkelig på hvor lang tid det tar før klokka tikker her, jeg. Sånt har jo en tendens til å ta dra ut i langdrag 8-)


(Måtte skyve vekk bordet -minn meg på å ta på sånne knotter under beina, er´u snill- med tacorester og en gedigen godispose først altså...)

3 kommentarer:

  1. Jeg vil også ha en sånn sofa! Da får vi kanskje plass allihopa...

    SvarSlett
  2. Jepps, go for it - men fargen... burde vurderes nøye først :P Sånn egentlig er det vel fornuftig med litt mørkere sofa, sånn egentlig.

    SvarSlett
  3. Ja, det vil jeg tro... Vi har nå en mørk turkis sofa som jeg er kjempefornøyd med, bortsett fra at den er blitt litt slitt og litt for liten for seks personer. Men fargen er genial, den har overlevd to omganger med babygulp, ukentlig mishandling med klissete lørdagsgodteri fra fire små, samt noen leverposteifingre i ny og ne, og jeg har aldri renset den, bare tatt det værste med en klut nu og da. Hvitt trekk, ja, det måtte nesten vært vaskbart for vår del. Men dere får det sikkert til!

    SvarSlett