[Hjemme] [Inspirasjon] [Tips og gjenbruk] [Smakfulle oppskrifter] [Konkurranser]

tirsdag 6. mars 2012

Mitt konkurransebidrag - here I am

Her er mitt bidrag til NIBs konkurranse i mars; Here I am - this is me

Jeg elsker skilleveggene mine, spesielt etter at jeg delte dem opp i to deler. De har fungert som romdelere, bokhylle skjulere og veggpryd. Den grønne stolen er et bruktfunn, likeså med bordet/benken. Sammen gir de meg følelsen av hageliv. Typisk meg gjennom hele året er bruken av levende lys, både når det er gjester til bords og som stemningsskaper utkledd i årstidenes sentrale farger. Jeg liker å ha masse småting rundt meg, som den lille båten i svart og hvitt, vaser og bilder. Plakaten med to plantevekster som henger på skilleveggen ble lagd i dag. Nå gleder jeg meg til å stelle i hagen, eller aller mest - å sitte her å pønske ut hvordan det forhåpentligvis skal bli seende ut der ute. Snart flytter jeg nemlig bare ut, med beredskapskurv eller ikke.
Mars måned er allerede godt i gang og det betyr mer sol og lengre dager. Fornemmelsen av vår stiger i takt med fuglekvitter, bar bakke og synlige gresstuster. Når gradestokken viser 10 grader og sola smiler til meg er jeg ikke snau om å trekke ut på terrassen. Noen ganger, når sol og skyer kjemper om plass på himmelen, hender det at jeg ikke rekker å nyte vårsola. Det kan nemlig være et lite prosjekt i seg selv å rigge seg vel til rette der ute, før det er for sent og Fru Oversky overtar. Min oppskrift på vårlykke er gjerne: en god kopp te, noe herlig å bite i, bra lesestoff, et lite strikkeprosjekt, en behagelig plass å sitte (helst skal beina også få hvile), solbriller eller caps, samt noen friske blomster eller frodige planter å se på.

Når jeg så har fått alt på plass og selv har inntatt koseposisjon, hender det stadig at 1) mobilen ringer i det fjerne- et sted der inne, 2) at jeg et par øyeblikk vurderer å ta på solkrem (for så å oppheve hvileposisjon og heller gå inn og lete febrilsk etter fjorårets krem i en eller annen kasse), 3) eller at sola har rukket å forsvinne innen jeg er "all set". Derfor er vårløftet for i år å skru lyden av telefonen, ha en liten beredskapskurv foran terrasseføra, og ellers la uteliv være uteliv.  Inneverdenen for klare seg alene uten meg en stund, her skal nytes sol!

... NÅ med strikkekurv ved siden av ;)


 


 Slipp fuglene fri - det er vår, vår, vår!

   
post signature 


6 kommentarer:

 1. nydelig bidrag :) skikkeli chic :) flink du er! elsker skoddene dine. :)
  Lykke til i utfordringen!
  Klems Diana.

  SvarSlett
 2. Så fint interiør - ser ut til å ha mye sjel! Makan til bord har jeg aldri sett!

  Fikk også hagefølelsen her - jeg elsker å være ute, men er foreløpig ganske lat når det gjelder hagearbeid...

  Takk for den fine hilsenen hos meg!

  SvarSlett
 3. Kult bidrag, lykke til!
  Ha en fin kveld...
  klem

  SvarSlett
 4. med chic mente jeg ikke at du henger etter frøken!! Jeg syns dette var friskt... sånn fransk type chic... chic for meg kan vere så mangt, selv den industrielle kan bli chic for meg... visst en har eit feminint preg... hehe, så syns absolutt ikke du henger etter! syns dette er veldig typete og fint!! :) hehe... følte jeg måtte forklare!! Klems...

  SvarSlett
 5. Nydelig bidrag!
  Tusen takk for hilsenen hos meg. Nydelig blogg du har. Kjekt å komme inn her :) Gleder meg til å følge deg

  Ha ei herlig helg
  Klem Tonje

  SvarSlett