[Hjemme] [Inspirasjon] [Tips og gjenbruk] [Smakfulle oppskrifter] [Konkurranser]

mandag 5. mars 2012

Min venn Svart...

Det er ikke lenge siden vi hørte at "white is the new black". Vel, nå er svart tilbake for fullt igjen. So long Whitey! Neida, hvitt holder standen fremdeles, men nå kan Hvit godt få lov til å leke med Svart.

Interiørmessig har jeg hatt mine svarte perioder opp igjennom, før jeg la Svart for hat og sverget til pure Hvit. Nå har jeg derimot tatt en liten prat med Hvit, og sammen har vi blitt enige om at vi åpner vårt hjerterom for Svart igjen.

Vi begynte hardt og brutalt med et skap. Et digert glassskap som nå står på kjøkkenet. Hvit og jeg tenkte at dette skapet skulle vi jo male... Men så langt kom vi ikke, for Svart var plutselig blitt vår venn. Deretter fortsatte det med en liten bilderamme. Så kom en til. Deretter banka større bilderammer på døra. Og plutselig kom F. Det var klart at F skulle henge på Hedersplassen sammen med Elvis & co! Tenk - nå er vi bestekompiser med Svart - både Hvit og jeg :-)
 
Hva tror du F´en står for i dette tilfellet? ;-) Ikke tilfeldig at det havna en F der, helt sant. Her fra spisestuen.Deler av ene langsiden i spisestuen (jada, kjempelekkert med lampeledning fra taket... :P)


 

post signature

3 kommentarer:

 1. Så kult det så ut det grønne (eller grå?) skapet!

  Takk for fine ord :)
  klem

  SvarSlett
 2. Har alltid vært glad i svarte detaljer hjemme, selv om jeg liker det lyst. Skaper fine kontraster, synes jeg! Dessuten er jeg og stor fan av Marilyn og Audrey! ;)
  Ha en fin dag!
  Klem

  SvarSlett
 3. Hei:) Tusen takk for oppløftende kommentar inne hos meg<3 Klart jeg tegner kjøkken for deg når du trenger det;) Er jo supermoro!!

  Håper du har en super tirsdag!

  SvarSlett