[Hjemme] [Inspirasjon] [Tips og gjenbruk] [Smakfulle oppskrifter] [Konkurranser]

onsdag 29. februar 2012

Inspirerende tur til Bergen

Jeg har vært i Bergen et par dager og fått ny inspirasjon til mangt og meget. Selv om været ikke akkurat var upåklagelig, ble det en hyggelig tur lell. Blant annet er det umulig å ikke bli i godt humør når man oppdager nye interiørbutikker, feks Solstrand interiør. To etasjer med nok til å hvile øynene på...

Bildet er hentet fra nettsiden deres

Videre tok jeg meg god tid inne på Ting. Dette er jo ikke akkurat en ny og ukjent butikk her hjemme heller, men nå hadde jeg lissom tid til å tråle sjappa ganske lenge ;) Fant mangt og meget og hadde til og med flere småtig i hendene, men endte opp med å gå derfra tomhendt. MÅ jeg bare ha det er det ikke lange veien til nærmeste Ting her, hehe. Dog er det alltid litt mer spennende å kjøpe ting utenbys synes jeg ;)


Ville ha, men kjøpte ikke....

Det beste med interiørbutikk er å se fine utstillinger! Så utrolig mange flinke dekoratører det må være rundt omkring :D Butikken Ting hadde noen fine utstillingsvinduer som ga mersmak og inspirasjon til å (kremt) hive ut alt hjemme og starte på nytt :p På grunn av litt øsepøseregn gadd jeg ikke å ta bilde av vinduene, men det var i hvert fall noen lekkerbiskener der.

Ville ha, men kjøpte ikke....


I og med at lengden på turen var så kort ble det kun håndbagasje på flyet denne gangen. Hvis ikke vet jeg ikke hvordan jeg skulle holdt meg i skinnet med tanke på diverse innkjøp. Ikke at kontoen er utømmelig dessverre, men når man ser noe man virkelig liker hender det jo at følelsene tar overhånd. Jeg har en forkjærlighet for brukt- og antikk forretninger, og de er det flere av i Bergen by. Noe jeg liker spesielt godt er gamle reklameplakater og esker, skrin og militære effekter. Men jeg holdt meg i skinnet, selv om fanden skal vite at jeg var på nippet til å dra med meg hele trekasse sortimentet et svakt øyeblikk ;)

Selv om det ikke ble ett eneste interiørkjøp denne gangen, får jeg heller glede meg over det jeg allerede har. Dessuten har jeg tross alt et lite kupp i garasjen - nærmere bestemt en gammel våpenkiste, som jeg kjøpte før jul. Nå som det er mer humant å være ute og pusse på gamle ting, skal den nok snart få lov til å finne sin plass her hjemme ;)

Ha en fin dag!

 En meget tåkelagt by sett fra Fløien

Gøy med hotell.... ;-)


post signature

3 kommentarer:

 1. Oi- her var det mange skatter som det må ha vært veldig vanskelig å la stå igjen :) Tusen millioner takk for kjempe koselig kommentar hos meg. Gleder meg til å se våpenkista :))
  Klem Yvonne

  SvarSlett
 2. Mye spennende der du. jeg forstår dine kvaler der i butikken.

  SvarSlett
 3. ser ut som en kjempe fin tur... kanskje det er den bytikken jeg må innom neste bergens tur?? :)
  god helg!! :)

  SvarSlett