[Hjemme] [Inspirasjon] [Tips og gjenbruk] [Smakfulle oppskrifter] [Konkurranser]

fredag 24. februar 2012

Funn: Arkivskap

Noen kupp er verdt litt ekstra bry, som for eksempel to arkivksap/skjenker jeg fant på Finn. Når man har en vanlig personbil uten tilhenger eller takfeste, er det begrensa hvor mye du kan stappe inn i firehjulingen. Desto større grunn til å tviholde på staheten. I forbindelse med flytting og til dels impulsiv galskap har jeg nemlig erfart dette. Når to skap egentlig ikke får plass i bilen må man ty til kreative løsninger, om så ungen må ligge på gulvet, inni et skap eller bli festa fast med et belte på taket. Vil man så vil man.

Det viste seg å være et svare strev å få med seg disse to arkivskapene, da de var vanskelige å demontere.  Derfor var det bare å justere fram forsetene så sjåføren sikra seg nærkontakt med bilruta under kjøring. Inn med ungen (joda, satt i setet sitt foran med beina over - den ikke utløsbare air bagen -) og om å gjøre og ta rennafart mens både selger og jeg dytta så hardt vi kunne på skapene. Det var snakk om centimeter fra at bagasjedøra ikke ville igjen, men et løst tau har man sjelden for hånden. Derfor var det bare å skvise elendigheten mer og mer inn, helt til skapene begynte å gi syke lyder fra seg. Selger lurte på et tidspunkt om det kanskje ikke var bedre å bare ta med det ene skapet først, og hente det andre senere? No way. Har man kjørt Oslo rundt og vil rekke hjem før rushen tar deg for godt, må man handle mens man kan. Derfor var det ingen bønn, og han ble pent nødt til å dytte hardt han også. "Drit i om de blir skrapa, bare dytt!

Så da ble det arkivskap på mor. De ble først plassert i entreen, deretter på soverommet. Nå står de på kontoret og venter på at noen skal organisere litt inni dem. Dessuten må også noen finne den ene nøkkelen som kan åpne to av de låste dørene...

Samma det, jeg digger skapene i hvert fall. Utgått fra Ikea og greier.


  
post signature

8 kommentarer:

 1. Kjempetøft skap du fikk tak i. Fin blogg du har så jeg legger meg tilsom følger her :) Kjente meg godt igjen i innlegget og måtte le litt her :) Så i et innlegg lengre ned her at du ønsket deg esker. På søstrene grenes har de akkurat fått inn så å si identiske eskersom de på bildet. Så det anbefales å ta en tur dit for esker i pastellfarver i alle varianter :) Ønsker deg en fin helg. Hilsen tone :)

  SvarSlett
 2. 2nes: Tusen takk for hyggelig kommentar og tips om Søstrene Grene. De har jo mye fint ja, så jeg må nok dit å kikk epå litt esker, hehe. Elsker bokser i alle varianter... ;-) God helg til deg også!

  SvarSlett
 3. he he ,jeg må le .Kjenner meg virkelig igjen i det der.Men nå har jeg fått transport forbud av møbler i bilen.Bilen er nemlig ny og da har mannen talt.......
  Men virkelig vert jobben da når man får det på plass.
  Riktig god helg

  SvarSlett
 4. steikje fin blogg, og så fine skap... ojojoj... kjenner meg kraftig missunnelig.. hehe.. :) fint du har det!! :)

  har lagt ut spiserihyllen nå, den ble dødskul ;)

  ha en fin kveld... :)

  ps. Ny følger her hos deg ;)

  SvarSlett
 5. Hihi, ja hva gjør man vel ikke for et slikt funn? :)

  De er kule! Jeg kappa beina på dem og monterte hjul.. Bare for å slutte å skrape av malingen på tregulvene når jeg driver å flytter på det... :)

  Fint hos deg også! :)
  Klem
  -Amalie

  SvarSlett
 6. Så koselig blogg du har!! Tusen takk for fin hilsen på innlegget mitt om grønt.

  God uke til deg :)

  SvarSlett
 7. Ser dere for meg der dere huserer med skapene, men flott ble det iallefall når du fikk de hjem. Gleder meg til å se det lyseblå soverommet ditt, er nemlig i lyseblå modus for tida :))

  Ha en fin mandagskveld :))

  SvarSlett
 8. Absolut ett köp värt besväret. Och så mycket fint du har plassert ovanpå.

  Hoppas du har haft en fin måndag!

  SvarSlett