[Hjemme] [Inspirasjon] [Tips og gjenbruk] [Smakfulle oppskrifter] [Konkurranser]

tirsdag 21. februar 2012

Landlig kjøkkenvegg
Fordelen med å flytte er helt klart at man da får en gylden anledning til å kjøpe masse interiør. Utallige timer brukes til å lete, kikke og kjøpe inn stash til det nye hjemmet. Når det gjelder større ting, som sofa, spisebord o.l. skal sambo selvsagt få lov til å ha et ord med i laget. Men når dette er på plass er det fremdeles mye smått som gjenstår, i hvert fall i mine øyne ;-) Alt trenger ikke å være nytt engang. Jeg elsker Finn.no, bruktbutikker og loppiser. (Men det gjør ikke sambo. Han truer med å legge inn en sprerre for Finn på nettserveren her...) Hmpf.

Ok, så ligger det noen bomkjøp og støver litt i (det som skal bli) trimrommet i kjelleretasjen, for tiden kalt oppbevarings-roterom. Ikke umulig at disse tingene finner veien tilbake til Finn igjen en dag, hvis jeg fremdeles ikke har tatt dem i bruk innen et par måneder... Tiden vil vise. I så fall blir han meget fornøyd. Akkurat så fornøyd han ble da han så at jeg hadde hengt opp dette skapet heeelt selv også? :-) Det falt heldigvis i smak. Noen ganger er det bedre med tilgivelse enn tillatelse. Han visste ikke engang at jeg så etter et slikt skap (halloooo... jeg snakka jo om det i oktober eller no....) - og endelig fant jeg et ok, lite vegghengt skap til kjøkkenet fra Dorothea. Love.

Her inntas frokosten for liten og stor

Nå har jeg registrert meg på <a href="http://bloggurat.net/minblogg/registrere/9a96e28878839ab75ce1b13d3e066dc4528e3e5d">Bloggurat</a>.


post signature

1 kommentar: