[Hjemme] [Inspirasjon] [Tips og gjenbruk] [Smakfulle oppskrifter] [Konkurranser]

onsdag 19. oktober 2011

Bedre tider for rompa

Hmm, er stua klar for levering a? Nope, ikke ennå... En del flytende objekter rundt omkring her, gitt! (Les: elektronikk og div papir/papp dill dall!!)

Siste dag på klappstol og med numne bein i kryss på det vaklevorne midlertidige sofabordet i hvert fall. Venter på denne sofaen fra Living i morra: (ok, senere i dag da, siden det strengt tatt er natt nå ;)


Gleder oss til å krype opp i den på hver vår side - lenge leve romantikken! Det fine er at man kan montere modulene etter behov. Skulle man få ånden over seg så går det alltids an å slenge sjeselongene ved siden av hverandre, eller "i verste fall" dele på modul 1 ;)

Fargen på sofaen er lys sand, så om det er lurt eller ikke med tanke på sjokoladespor eller ikke, vites ikke ennå. Tiden vil vise. Men drar du med deg rødvin oppi denne sofaen blir du pent nødt til å vaske sjæl ved eventuelle etterlatte spor :P

Tilbehør til sofaen må man selvsagt ha. Bord er ikke lokalisert og innkjøpt ennå, men noe sånt som dette er i hvert fall ønskelig fra undertegnedes side:
  ... Mon tro hva vi ender opp med! Smaken oss to i mellom, husbonden og meg, er i hvert fall ganske lik her, heldigvis ;) Håper det dukker opp et snasent tilbud på salongbord snart... Noe som ikke forutsetter at man kjøper resten av stua til full pris, før man kan få 10 % rabatt på bordet :p

Men først skal sofaen på plass. Lurer på når den kommer... levering på døra... ringer 1 t før de kommer, kan skje anytime, men tipper det skjer når vi står i kø på super´n, eller når gubben henger over fårikålsgrytene (advarsel: stygglukt), høhø.

Natta!

 Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar