[Hjemme] [Inspirasjon] [Tips og gjenbruk] [Smakfulle oppskrifter] [Konkurranser]

tirsdag 18. oktober 2011

Sigøynercamp i stua

Det blir herlig å bytte ut sigøynercamp med et hjem man kan invitere folk inn i. Ja, til og med be dem på en kaffeskvett om så er. (Greit, vi tok en spansk en på søndag da mine foreldre kom til kake og kaffe. Så satt vi der alle sammen, på våre respektive klappstol plasser. Noen satt til og med på en madrass på gulvet. Men når det er kake er det håp. Og kaka var sykt god, om jeg skal si det sjæl. Tok dessverre ikke bilde :o Men oppskrift (og nytt bilde av neste kake) kommer neste gang. Neste gang. (Apropo prosjekt). Sjokoladekake dynket med appelsinsaft, sjenerøst fylt med vaniljekrem. Den herligste sjokoladeglasur. Smarties. Mmm. Pynta lissom litt opp her blant alt rotet.

Fordelen med sånn trashcamp er jo at man med overlegg kan tillate seg å bruke plastbeger til gjestene. Kjempekjekt å bare kaste søpla etterpå. Jada I know, lite miljøvennlig - men det er ikke ofte man serverer cola zero sånn fort og gæli heller da ;-D Må tenke litt på helheten sånn interiørmessig. Stilen. Viktig at ting harmoniserer. Hadde rett og slett ikke tatt seg ut med fancy Ikea glass til madrass på gulvet og klappstol med oransje-retro pledd. Ikke sant?                                                                          
Styling:  by Luna 
Retro er hot. Mer om det senere. (Det er ganske så mye vi kommer tilbake til senere, bare vent og se).
I mellom tia kan vi kose oss med rot, skrot og snart sot. (Ny peis. Men du vet... mer om det .. ved en senere anledning ;) 

Svanemadrassen kommer til sin rett på stuegulvet. Fungerer for øyeblikket som erstatning for den etterlengta sofaen. Dog uten laken. puter og noe snev av sjarm. Jeg får litt gutte-bokollektiv vibber her, rare greier...

Hvis du lurer, så er Svane sengen i flere deler. To madrasser á 90 cm, en feit overmadrass og en tynnere variant. Den andre 90`halvdelen er plassert på kjøkkenet. Ikke spør hvorfor. 
 
Men den sofaen, den blir god å få i hus. To dager. Det blir bra!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar