[Hjemme] [Inspirasjon] [Tips og gjenbruk] [Smakfulle oppskrifter] [Konkurranser]

fredag 13. april 2012

Award-overraskelse og yndlingsfarger


Næh, så hyggelig. Jeg har fått min første award - så koselig a gitt :D

Takk, søte Syrinveien 3 som sendte awarden videre til meg og fire andre. Hun bor i et spennende kråkeslott fullt av inspirasjon og nydelige farger, ta en titt selv :-)


En award fungerer slik: 

1. Man skal linke til den man mottok awarden fra 

2. Svare på 5 spørsmål 

3: Man skal sende awarden videre til 5 andre bloggere som har mindre enn 100 følgere.

 (Awarden er selvsagt frivillig.)


Spørsmål: 
1. Hvorfor begynte du å blogge? 
Jeg har tidligere skrevet en blogg som var litt mer "jeg" fokusert, men på en anonym måte. Det dreide seg stort sett om trening og kosthold, vær og vind. Etter hvert startet jeg en interiørblogg siden dette ble en større del av min hverdag. Interiørinteressen har alltid vært der, og jeg har siden barnsben av vært hekta på å handle interiørstæsj, samt å ommøblere rommene mine ;) Etter en lengre bloggpause begynte jeg påan igjen i fjor høst, i forbindelse med flytting til ny bolig. Jeg elsker interiør og synes det er kjempe spennende å lese andres blogger, og få inspirasjon derfra. Selv om det ikke alltid blir tid og krefter til å kopiere andres lure ideer, synes jeg likevel det er stas å suge til meg alt av lure triks og gjenbrukstips til hjemmet. Dessuten er jeg veldig nysgjerrig av natur, så det å se hvordan andre folk har det hjemme er grisegøy :D   

2. Hvilke blogger følger du?
Jeg skal få meg en leseliste på sia her, kommer i løpet av helgen tenker jeg! ;) Ingen nevnt ingen glemt!
3. Favoritt farge?
Yndlingsfargen varierer litt etter årstid og inspirasjon. Jeg har dessuten forskjellige yndlingsfarger når det gjelder klær og interiør. I stedet for yndlingsfarger vil jeg heller kalle det favoritt kombinasjoner. En farge som rager høyt på topplista er gammelrosa, gjerne i kombinasjon med beige eller brunt. Videre er jeg svak for lyseblått - sammen med hvitt og grått. Farger som ikke er gjengangere i heimen er gult og rødt, det blir for heavy for meg. Men joda, siden sambo er hardt påståelig om at rødt er julens farge, så får han grønt lys for rødt under denne høytiden ;) Men ellers holder jeg fargen på avstand.

4. Favoritt film?
Gudfaren, Pulp Fiction, Forrest Gump, Notting Hill, Ps. I Love you, Trainspotting, Lock, stock and to smoking barrels, LOTR, Den engelske pasienten, Shutter Island + mange flere ...

5. Hvilket land drømmer du om å besøke?
La oss kalle det steder. Jeg vil gjerne dra til Jamaica og nyte strendene der borte, samme med Hawaii. Også har jeg lyst til å bli kjent med Australia, reise litt rundt og være i ett med naturen (men hold krypa på laaaang avstand!) Road trip i USA hadde vært stas, samme med en tur til Canada. En lengre reise til Sør-Amerika på kryss og tvers hadde også vært veldig spennende. Lotto, anyone? :-)

Awarden sendes videre til: 


Og her er favorittfargene <3Stæsj fra hhv Ellos, Kremmerhuset, Bohus, Skeidar, House Doctor 
 

 

7 kommentarer:

 1. fiiin fargepalett! Sommerlig.... og den vil vi ha nuh!

  SvarSlett
 2. Så flotte ting,skulle gjerne hatt alt:)herlige farger..
  Gratulere med Awarden!ein fin lørsdagskveld til deg:)

  SvarSlett
 3. Tuuuusen takk for Award, jeg skal sette meg ned når jeg har litt tid til overs (etter eksamen) og besvare den :) For en flott blogg du har! Vi venter på våren, vi også... lurer på om den er rett rundt hjørnet :)

  SvarSlett
 4. Takk for at du vil følge meg videre:) da er det bare og lufte dynene! God uke videre.

  SvarSlett
 5. Så hyggelig! Takk for det, skal svare så snart lillemann tar seg en pause, hehe:) Kos deg med mandag! klem

  SvarSlett
 6. Så koselig at du ville gi meg en award :) Jeg blir så glad, så glad!
  Ønsker deg en riktig fin uke :)

  SvarSlett